A Set

A Diablo 3 Demon Hunter Natalya’s Vengeance set-je erős buildeket eredményezhet ha a Strife vagy Rain of Vengeance képességre szeretnénk építkezni. A Monk buildekhez hasonlóan agilis és gyors összeállításokat lehet kihozni a karakterből, valahogy még sem ezek az összeállítások a legnépszerűbbek a cast repertoárjában, a God Demon Hunter vagy az Impale build, de még a Multishot variáció is sokkal ismertebb és kedveltebb a játékosok körében

De ma minket a set-hez tartozó Set Dungeon érdekel és, hogy azt hogyan lehet a legjobban teljesíteni

Set Darabok

A legtöbb set-tel ellentétben ez 7 darabból áll:

  • Helm:  Natalya’s Sight 
  • Gloves:  Natalya’s Touch 
  • Chest:  Natalya’s Embrace 
  • Pants:  Natalya’s Leggings 
  • Boots:  Natalya’s Bloody Footprints 
  • Ring:  Natalya’s Reflection 
  • Weapon:  Natalya’s Slayer
Demon Hunter Set Dungeon Natalya's Vengeance Diablo 3

Ahhoz, hogy a Set Dungeon bejárata megjelenjen a előttünk, a 6-os set bónusznak aktívnak kell lennie, mivel ezúttal 7 darab közül válogathatunk még egyszerűbb dolgunk van ennek teljesitésében, főleg, hogy Ring of Royal Granture gyűrűt is alkalmazhatunk ha csak 5 részét találjuk meg a felszerelésnek. Persze ez önmagában még nem elég, ismernünk kell a bejárat helyét is. A Natalya’s Vengeance portálját Act I Wortham-ben fogjuk megtalálni, ahova a leggyorsabb út Wortham Chapel Cellar Waypoint-tól vezet, a kijárt mellett balra egyből meg is fog jelenni nekünk a portál.

A set dungeon feladat

Egyszerre több dolgot is véghez kell vinnünk a megadott idő alatt ahhoz, hogy tökéletesen teljesítsük a Dungeon-t és ezzel közelebb kerüljünk a Season Journey végéhez. Ebben az esetben ezek a feladatok, a következőek:

  • A Rain of Vengeance képességünknek 90 másodpercig aktívnak kell lennie
  • Nem fogyhatunk ki egyszer sem Hatred-ből
  • Öljünk meg minden ellenfelet mielőtt az időnk lejár

Hogyan csináljam?

 Ahhoz, hogy teljesíteni tudjuk a kihívást fifikásnak kell lennünk. A Set Dungeon-ök nehézsége mindig fix, teljesen mindegy, hogy milyen fokozaton, felszerelésben vagy paragon szinten játszunk, éppen ezért a képességeink majdnem biztosan azonnal ki fogják végezni a démonokat, pont emiatt a 90 másodpercnyi Rain of Vengeance fenttartásához szépen lassan kell haladjunk a mobok felé a Strife használatával amig az előbbi képességünkről le nem telik a töltési idő, ha ez megtörtént kényelmesen haladhatunk tovább az ellenfelek felé bármilyen külön képesség használata nélkül egészen addig míg a Rain of Vengeance az utolsó másodpercekig nem jut el, amikor is újra használhatjuk és kezdhetjük elölről az előző lépéseket. Mindeközben arra kell figyelnünk, hogy a Hatered-ünk ne fogyjon el ezt az Elusive Fire, Preparation és a Companion-unk segítségével könnyen kivitelezhetjük ha egy picit oda figyelünk. Ha a 90 másodperces feladat kész, már csak végig kell mennünk Strife-fal a pályán és készen is vagyunk. Időnk lesz elég éppen ezért ne kapkodjunk csak kényelmesen precízen haladjunk előre karakterünkkel.

Demon Hunter Set Dungeon Diablo 3