Table of Contents

A Set

A Wrath of the Wastes set az egyik legélvezetesebb Diablo 3 Barbár build-et teszi elérhetővé, A 2.2.0-as patch-csel került a játékba és csak Barbárként lehet megszerezni, a Whirl Wind képességet erősítve eszméletlen gyorsasággal tudunk takarítani akármilyen Rift-et is játszunk.

De ma minket a set-hez tartozó Set Dungeon érdekel és, hogy azt hogyan lehet a legjobban teljesíteni

Set Darabok

Mint a legtöbb set ez is 6 darabból áll:

diablo 3 set dungeon barbár

Ahhoz, hogy a Set Dungeon bejárata megjelenjen nekünk, a 6-os set bónusznak aktívnak kell lennie, és persze ismernünk kell a helyét is. A Wrath of The Wastes  esetébe ez ACT V Pandemonium Fortress Level I -ben található, a portáltól elindulva rögtön balra, majd az első lehetőségnél jobbra fordulva meg is fogunk érkezni a Totem-hez ahol ha a set minden bónusza aktív megjelenik a portál.

A feladat

Egyszerre több dolgot is véghez kell vinnünk a megadott idő alatt ahhoz, hogy tökéletesen teljesítsük a Dungeon-t és ezzel közelebb kerüljünk a Season Journey végéhez. Ebben az esetben ezek a feladatok, a következőek:

  • Egyszerre legalább 10 ellenfelet üssünk meg a Rend képességgel
  • Semmilyen fizikai sebzést ne szenvedjünk el a bent töltött idő alatt
  • Öljünk meg minden ellenfelet mielőtt az időnk lejár

Hogyan csináljam?

 A feladatok elvégzéséhez ügyesnek kell lenni, a terület tele van csapdákkal, amik ha eltalálnak meg se fogjuk érezni, viszont a 2. feladatot elbukjuk. A Whirl Wind használata csábító lehet hiszen gyorsan és könnyedén takarít el bármilyen ellenfelet a közelből, viszont ha csak azzal ölünk, akkor nem fogjuk tudni felrakni a kellő mennyiségű Rend-et a démonokra, ezáltal az 1. feladatot is elbukjuk.

Így hát amit tennünk kell, hogy Ground Stomp vagy akár Ancient Spaear képesség segítségével összébb húzzuk őket és mehet a Rend, alapvetően sűrűn vannak el helyezkedve ezért könnyen megoldható az 5×10 darab, viszont amíg ez nem teljesül javaslom, hogy a Sprint képességgel szaladjatok oda a csoportokhoz, ne  a Whirl Wind-del. Ha már teljesült az első feladat, elég körbe pörögnünk a pályát, mint egy nagyra nőtt, halálos pengékkel felvértezett Bayblade. Csupán csak arra kell figyelnünk, hogy a csapdák, amik körülöttünk vannak ne találjanak el ugyanis akkor kezdhetjük elölről!